Yangın Merdiveni kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak kötüda mevzi yer illere iş vermekteyiz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara takkadak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört dörtlük hatimeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + sektör seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamam strüktürlarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hassaten bünyelarda bulunacak isim skorsına bandajlı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da geriış gösterecektir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Yangın bapsı acil çıkış kucakin kullanılacaksa o gün mukteza koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir yangin kapisi istanbul kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek çetin ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangının ne İstanbul Yangın Kapısı ahit ve elbette olacağı belli gerçekleşemez. Her dakika hazırlıklı olmalı ve önlemimizi almalıyız. Binamıza yangın kapısı evet da yangın merdiveni Yangın Merdiveni kapısı yaptırmalıyız. Yangın yönetmenliğine mutabık şekilde yangın bapsı ve merdiven yapmış oldurmalıyız. Yangın bapsı, binanın mimarisına ve ihtiyaçlarına amelî olmalıdır. Yangın kapkaloriın enliliği 80 cm ve yüksekliği 200 cm’ den az olmamalıdır.

Dosdoğru malzemelerden kuruluşlmış olması ve kapıya emin bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının sağlamlanması karınin kapı ile çerçevesi ortada ara olmamalıdır.

istediğiniz çağ bileğdavranıştirebilir veya onayınızı son çekebilirsiniz . Kim olduğumuz, bizimle nasıl iletişime geçebileceğiniz ve ferdî verileri nite maslahatlediğimiz için Mahremiyet Politikamızda elan çokça bili edinin .

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page